VMC Coach

Voorkom psychisch verzuim!

Heeft u ook het gevoel dat u of uw medewerkers gehinderd wordt of zelfs uitvalt door stress/burn-out gerelateerde klachten? Of wilt u weten of u of uw medewerkers hier gevoelig voor zijn?

Er is nu een tool waarmee het psychische verzuim voor 96,2% kan worden voorkomen. De Vitality Mind Challenge, VMC. 

Het merendeel van de mensen zien hun uitval niet aankomen, daarom richten we ons op alle medewerkers. Ook op degene die zich "goed" voelen. Dit leidt tot echte preventie en uitval kan hierdoor worden voorkomen. 

Hoe werkt de VMC?

  • Een deelnemer maakt online de VMC, bestaande uit 100 vragen. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Het mooie van de VMC is dat hieruit kenbaar wordt of er factoren zijn waarop iemand risico loopt. Ook als iemand zich daar niet van bewust is. Er worden 20 factoren gemeten en elk van de 20 factoren heeft een optimum niveau. Neem als voorbeeld het vermogen om nee te zeggen. Altijd nee zeggen is niet goed maar nooit nee zeggen natuurlijk ook niet.
  • Een coachgesprek over de resultaten met de VMC coach.
  • Advies over eventuele verdere coaching indien de uitslag hiertoe aanleiding geeft.
  • Het maken van de VMC en het gesprek over de resultaten is altijd vertrouwelijk, geen details worden met de werkgever/opdrachtgever gedeeld.
Wilt u informatie over de aanpak, de kosten, maar met name over de kostenbesparing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Jan Winters, 0655335522.
Voor meer informatie kunt u ook de website van het Nationaal Centrum Preventie Stress & Burn-out bezoeken.